Administratieve dienstverlening

Financieel administrative ondersteuning

Met ruim 25 jaar ervaring in verschillende bedrijfstakken, kan Lisette u veel werk uit handen nemen. Als administrateur, teamleider of assistent-accountant is zij een geroutineerde professional op het gebied van administratieve bedrijfsvoering. Rapportages, Business Intelligence en pakketinrichtingen voor haar bekende werkzaamheden. 


Payroll services

Heeft u tijdelijk extra handen nodig voor het verwerken van de salarissen? Lisette heeft ervaring met de pakketten Loket.nl, ADP, SAP, Mysolution, Visma Raet en Unit4. Of het nu een administratie van een DGA is of een bedrijf met 250 medewerkers, Lisette kent alle werkzaamheden. Werkt u met een ander pakket, dan is dat geen probleem, binnen korte tijd maakt zij zich het pakket eigen en verwerkt de salarissen voor u.


Financiele pakket implementaties

Ook voor implementaties van pakketten bent u bij Lisette aan het juiste adres. Lisette heeft ervaring met o.a. Navision, Twinfield, verschillende Unit4 pakketten en Loket.nl. Lisette heeft haar Prince II foundation certifikaat op zak, dus ook voor een gedegen projectbegeleiding kan Lisette u ondersteunen. Gaat u over naar een nieuw pakket en heeft u hulp nodig om de inrichting in goede banen te leiden neem dan contact op. 


Labor Omnia Vincit CN B.V.

Kaya Sirena 14 - V13

Kralendijk, Bonaire

Caribbean Netherlands

Chamber of Commerce: 31634

VAT/CRIB number: 310029788

 

Bank: MCB Bonaire 42255210